Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

WIHURI ON SITOUTUNUT SUOJAAMAAN YKSITYISYYTTÄSI

Wihuri-konserniin kuuluvat yhtiöt, kuten Wihuri International Services Oy, Wihuri Oy, Wipak Oy, Vilakone Oy, Marine Diesel Oy, Wihuri Oü ja Jetflite Oy saattavat kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Henkilötietoja saatetaan käsitellä esimerkiksi palveluiden ja tuotteiden tarjoamiseksi, verkkosivuston toimintojen optimoimiseksi tai pyyntöjesi toteuttamiseksi.

Käsittelemme henkilötietojasi sovellettavan lain mukaisesti

Olemme vahvasti sitoutuneita henkilötietojen käsittelyyn sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien että me:

Suunnittelemme henkilötietojen käsittelyn etukäteen;

  1. Käsittelemme henkilötietoja lainmukaisella, reilulla ja läpinäkyvällä tavalla. Tämä sisältää muun muassa sen, että kerromme sinulle avoimesti, miten käsittelemme henkilötietojasi (jos lainkaan) ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi, kuten alla on tarkemmin kuvattu;
  2. Varmistamme, että henkilötietojesi kerääminen ja käsittely on asianmukaista, ja rajoittuu siihen, mikä on tarpeen suhteessa tiettyyn, nimenomaiseen ja lainmukaisesti määriteltyyn tarkoitukseen tai tällaisen tarkoituksen kanssa yhteensopivaan tarkoitukseen;
  3. Varmistamme, että käsitellyt henkilötiedot ovat täsmällisiä ja tarvittaessa päivitettyjä; sekä
  4. Varmistamme, että henkilötietosi säilytetään luottamuksellisina, ja että niitä suojataan aina asianmukaisesti erityisesti luvattomalta ja lainvastaiselta käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä.

Sinun oikeutesi

Olemme sitoutuneita kunnioittamaan lainmukaisia oikeuksiasi henkilötietoihisi. Näihin oikeuksiin kuuluvat muun muassa seuraavat:

  • Jos olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, voit perua suostumuksesi milloin tahansa.
  • Oikeus saada henkilötietosi oikaistua tai poistettua, oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely ja joissakin tapauksissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä.
  • Mahdollinen oikeus saada pääsy henkilötietoihisi tai saada kopio tiedoista maksutta kerran vuodessa. Huomaathan, että ylimääräisistä tietojen tarkastelupyynnöistä saatamme veloittaa maksun pyynnöstä aiheutuvien kustannusten kattamiseksi.
  • Oikeus pyytää henkilötietojesi siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle.*

Tiedon käsittelijät ja tiedonsiirrot

Saatamme käyttää kolmansia osapuolia henkilötietojesi käsittelyyn. Nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tällöin tietojasi meidän puolestamme (käsittelijät). Wihuri-konserni käyttää vain sellaisia käsittelijöitä, jotka voivat antaa riittävät takeet tietosuojalainsäädännön vaatimusten sekä Wihurin menettelytapojen noudattamisesta. Varmistamme sopimuksellisesti, että tällaiset kolmannet osapuolet toimivat yksinomaan ohjeidemme mukaisesti ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan määrittämiimme tarkoituksiin. Heillä ei ole oikeutta käsitellä tietojasi muihin tarkoituksiin.

Wihuri-konserni luovuttaa henkilötietoja konsernin sisäisesti ja ulkoisesti ainoastaan huolellisen harkinnan jälkeen ja asianmukaisin turvatoimin. Kaikki henkilötietojen siirrot EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle edellyttävät, että siirrosta on tehty erillinen tiedonsiirtosopimus tai tietosuojan taso on muilla tavoin lainmukaisesti varmistettu.

Mistä saan lisätietoja?

Tämän yleisluontoisen selosteen lisäksi Wihuri on laatinut täsmällisemmät tietosuojaselosteet, jotka kuvaavat lain edellyttämällä tavalla yksityiskohtaisemmin, mitä tietoja kussakin tapauksessa kerätään, kuinka kauan tietoja säilytetään, miten tietoja siirrettään jne. Ne ovat saatavilla mm. seuraavien linkkien takaa:

Rekrytointi (FI, EN, DE, FR, IT, ES, PL, NL, ET)

Videovalvonta (FI, EN, DE, FR, IT, ES, PL, NL, ET)

Toimittajat (FI, EN, DE, FR, IT, ES, PL, NL, ET)

Asiakkaat
Wipak-konserni (FI, EN, DE, FR, IT, ES, PL, NL)
Wihuri Oy Tekninen Kauppa (sis. Wihuri Oy, Vilakone Oy, Marine Diesel Oy sekä Wihuri Oü) (FI, EN, ET)
Wihuri Oy Aarnio (FI, EN, SV)
Jetflite Oy (EN)

Mikäli:

  • haluat tietää, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja,
  • haluat saada sellaisia lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, joita ei ole saatavilla verkkosivustoltamme tai muista sinulle avoimista kanavista,
  • haluat esittää henkilötietojasi koskevan pyynnön, tai
  • haluat muuten ottaa meihin yhteyttä tietosuoja-asioihin liittyen,

olethan meihin yhteydessä yhteydenottolomakettamme käyttäen. Annamme mielellämme lisätietoja ja palvelemme sinua tietosuojaan liittyvissä asioissa, jotta voit aina olla turvallisin mielin henkilötietojesi käsittelystä!

*RAJOITUKSET: Huomaathan, että (i) näitä oikeuksia saatetaan rajoittaa tapauskohtaisesti sovellettavan tietosuojalainsäädännön sallimissa rajoissa; (ii) pyyntösi toteuttamiseksi meidän tulee varmistaa henkilöllisyytesi. Valmistauduthan antamaan meille pyydetyt lisätiedot henkilöllisyytesi varmistamiseksi; ja (iii) tapauksissa, joissa pyynnöt ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia, saatamme veloittaa kohtuullisen hallintomaksun pyyntösi käsittelystä tai kieltäytyä toteuttamasta pyyntöäsi.

Evästeiden käyttö

Saatamme käyttää seuraavia evästeitä internetsivuillamme. Tarkemmat tiedot käytetyistä evästeistä saat englanninkielisestä tietosuojaselosteesta.

Välttämättömät evästeet

Nämä evästeet ovat välttämättömiä sivuston toiminnalle, eikä niitä voi sammuttaa järjestelmissämme. Ne ovat normaalisti vain vastauksia toimenpiteisiisi, jotka katsotaan palvelupyynnöksi (esim. yksityisyysasetuksiesi tallentaminen, sisäänkirjautuminen tai lomakkeiden täyttäminen). Voit asettaa selaimesi estämään tai ilmoittamaan näistä evästeistä, mutta tällöin jotkin sivuston toiminnot eivät ole käytössä. Nämä evästeet eivät tallenna mitään tietoa, joka sallisi henkilön tunnistamisen.

Suorituskykyä parantavat evästeet

Nämä evästeet mahdollistavat sivuston vierailumäärien ja liikennelähteiden laskemisen, jotta voimme parantaa sivustomme suorituskykyä. Ne auttavat tunnistamaan, mitkä sivut ovat suosittuja sekä miten vierailijat liikkuvat sivustolle. Kaikki näiden evästeiden keräämät tiedot ovat tilastoituja ja siten anonyymejä. Mikäli et salli näiden evästeiden käyttöä, emme tiedä, million kävit sivustollamme emmekä pysty seuraamaan sivuston suoriutumista.

Toiminnallisuutta parantavat evästeet

Nämä evästeet parantavat sivuston toiminnallisuuksia ja personointia. Niitä voivat lisäksemme asettaa sellaiset kolmannet osapuolet, jotka olemme lisänneet sivuillemme. Mikäli et salli näitä evästeitä, osa tai kaikki tällaisista palveluista eivät välttämättä toimi suunnitellusti.

Kohdennetun mainonnan mahdollistavat evästeet

Näitä evästeitä voivat lisäksemme asettaa mainoskumppanimme. Tällaiset yritykset voivat asettaa niitä luodakseen profiilin kiinnostuksesi kohteista ja kohdentaa sinuun sopivaa mainontaa muilla sivustoilla. Ne eivät tallenna suoraan henkilötietoja, mutta ne perustuvat selaimesi ja laitteesi tunnistamiselle. Mikäli et salli näitä evästeitä, sinuun kohdennetaan vähemmän tällaista mainontaa.

30.11.2020

Joulutervehdys 2020

Satu Pahkala
Satu Pahkala

Miksi kukaan haluaisi blogata SDG-tavoitteista?