Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

WIHURI ON SITOUTUNUT SUOJAAMAAN YKSITYISYYTTÄSI

Wihuri-konserniin kuuluvat yhtiöt, kuten Wihuri International Services Oy, Wihuri Oy, Wipak Oy, Vilakone Oy, Marine Diesel Oy ja Jetflite Oy saattavat kerätä ja käsitellä henkilötietojasi. Henkilötietoja saatetaan käsitellä esimerkiksi palveluiden ja tuotteiden tarjoamiseksi, verkkosivuston toimintojen optimoimiseksi tai pyyntöjesi toteuttamiseksi.

Käsittelemme henkilötietojasi sovellettavan lain mukaisesti

Olemme vahvasti sitoutuneita henkilötietojen käsittelyyn sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaisesti, mukaan lukien että me:

 1. Suunnittelemme henkilötietojen käsittelyn etukäteen;
 2. Käsittelemme henkilötietoja lainmukaisella, reilulla ja läpinäkyvällä tavalla. Tämä sisältää muun muassa sen, että kerromme sinulle avoimesti, miten käsittelemme henkilötietojasi (jos lainkaan) ja vastaamme mielellämme mahdollisiin kysymyksiisi, kuten alla on tarkemmin kuvattu;
 3. Varmistamme, että henkilötietojesi kerääminen ja käsittely on asianmukaista, ja rajoittuu siihen, mikä on tarpeen suhteessa tiettyyn, nimenomaiseen ja lainmukaisesti määriteltyyn tarkoitukseen tai tällaisen tarkoituksen kanssa yhteensopivaan tarkoitukseen;
 4. Varmistamme, että käsitellyt henkilötiedot ovat täsmällisiä ja tarvittaessa päivitettyjä; sekä
 5. Varmistamme, että henkilötietosi säilytetään luottamuksellisina, ja että niitä suojataan aina asianmukaisesti erityisesti luvattomalta ja lainvastaiselta käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä.

Sinun oikeutesi

Olemme sitoutuneita kunnioittamaan lainmukaisia oikeuksiasi henkilötietoihisi. Näihin oikeuksiin kuuluvat muun muassa seuraavat:

 • Jos olet antanut suostumuksesi tietojen käsittelyyn, voit perua suostumuksesi milloin tahansa.
 • Oikeus saada henkilötietosi oikaistua tai poistettua, oikeus kieltää henkilötietojesi käsittely ja joissakin tapauksissa oikeus rajoittaa henkilötietojesi käsittelyä.
 • Mahdollinen oikeus saada pääsy henkilötietoihisi tai saada kopio tiedoista maksutta kerran vuodessa. Huomaathan, että ylimääräisistä tietojen tarkastelupyynnöistä saatamme veloittaa maksun pyynnöstä aiheutuvien kustannusten kattamiseksi.
 • Oikeus pyytää henkilötietojesi siirtoa toiselle rekisterinpitäjälle.*

Tiedon käsittelijät ja tiedonsiirrot

Saatamme käyttää kolmansia osapuolia henkilötietojesi käsittelyyn. Nämä kolmannet osapuolet käsittelevät tällöin tietojasi meidän puolestamme (käsittelijät). Wihuri-konserni käyttää vain sellaisia käsittelijöitä, jotka voivat antaa riittävät takeet tietosuojalainsäädännön vaatimusten sekä Wihurin menettelytapojen noudattamisesta. Varmistamme sopimuksellisesti, että tällaiset kolmannet osapuolet toimivat yksinomaan ohjeidemme mukaisesti ja käsittelevät henkilötietojasi ainoastaan määrittämiimme tarkoituksiin. Heillä ei ole oikeutta käsitellä tietojasi muihin tarkoituksiin.

Wihuri-konserni luovuttaa henkilötietoja konsernin sisäisesti ja ulkoisesti ainoastaan huolellisen harkinnan jälkeen ja asianmukaisin turvatoimin. Kaikki henkilötietojen siirrot EU:n tai ETA-alueen ulkopuolelle edellyttävät, että siirrosta on tehty erillinen tiedonsiirtosopimus tai tietosuojan taso on muilla tavoin lainmukaisesti varmistettu.

Mistä saan lisätietoja?

Tämän yleisluontoisen selosteen lisäksi Wihuri on laatinut tietosuojaselosteita, jotka kuvaavat lain edellyttämällä tavalla yksityiskohtaisemmin, mitä tietoja kussakin tapauksessa kerätään, kuinka kauan tietoja säilytetään, miten tietoja siirrettään jne.

Mikäli:

 • haluat tietää, käsittelemmekö sinua koskevia henkilötietoja,
 • haluat saada sellaisia lisätietoja henkilötietojesi käsittelystä, joita ei ole saatavilla verkkosivustoltamme tai muista sinulle avoimista kanavista,
 • haluat esittää henkilötietojasi koskevan pyynnön, tai
 • haluat muuten ottaa meihin yhteyttä tietosuoja-asioihin liittyen,

olethan meihin yhteydessä yhteydenottolomakettamme käyttäen. Annamme mielellämme lisätietoja ja palvelemme sinua tietosuojaan liittyvissä asioissa, jotta voit aina olla turvallisin mielin henkilötietojesi käsittelystä!

*RAJOITUKSET: Huomaathan, että (i) näitä oikeuksia saatetaan rajoittaa tapauskohtaisesti sovellettavan tietosuojalainsäädännön sallimissa rajoissa; (ii) pyyntösi toteuttamiseksi meidän tulee varmistaa henkilöllisyytesi. Valmistauduthan antamaan meille pyydetyt lisätiedot henkilöllisyytesi varmistamiseksi; ja (iii) tapauksissa, joissa pyynnöt ovat ilmeisen perusteettomia tai kohtuuttomia, saatamme veloittaa kohtuullisen hallintomaksun pyyntösi käsittelystä tai kieltäytyä toteuttamasta pyyntöäsi.
5.10.2020

Muutoksia Wihuri Oy Aarnion johdossa

Satu Pahkala
Satu Pahkala

Miksi kukaan haluaisi blogata SDG-tavoitteista?