Toimialamme

Maalla, merellä ja ilmassa

Wihurilla on neljä varsin erilaista toimialaa globaalisti toimivasta pakkausteollisuudesta aina kotimaassa toimivaan päivittäistavaratukkutoimintaan. Toimintomme kattavat valmistusta, maahantuontia, myyntiä ja palveluja. Toimimme niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Wihuri-konsernin muodostavat emoyhtiö Wihuri International Oy ja sen alakonsernit Wihuri Oy sekä Wihuri Packaging Oy. Toimialoista Wihuri Metro-tukku, Tekninen Kauppa ja Wihuri Aviation muodostavat nykyisen Wihuri Oy:n, Wihurin pakkausteollisuuden toimiessa Wihuri Packaging Oy:n alla.

Wihurin pakkausteollisuus


Wihurin pakkausteollisuuden muodostaa kaksi vahvaa toimijaa: WIPAK Euroopassa ja Aasiassa sekä WINPAK Pohjois-Amerikassa. Wipakilla ja Winpakilla on yhteensä 21 tuotantolaitosta kahdella eri mantereella sekä laaja myyntitoimistojen verkosto.

Metro-tukku


Metro-tukku on ravintola-alan tarpeisiin erikoistunut tukkukauppa. Tarjoamme 20 000 tuotteen valikoiman tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttö-tavaroita. Maanlaajuisen tukku- ja toimitusmyynnin lisäksi Metro-tukku palvelee paikallisesti, lähellä asiakkaan arkea 15 pikatukun verkostolla, mikä takaa asiakkaillemme nopean toimituksen ympäri Suomen.

Tekninen Kauppa


Tekninen Kauppa tarjoaa palvelukokonaisuuden korkealaatuisista tuotteista ammattitaitoiseen jälkimarkkinointiin. Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi, rakennuskoneet, hoonauskoneet, korjaamolaitteet, maatalouskoneet ja -tarvikkeet, sähköhyötyajoneuvot, trukit ja sisälogistiikkaratkaisut, työkalut, työstökoneet, venevarusteet sekä ympäristönhoitokoneet.

Liikelentotoiminta – Wihuri Aviation


Wihuri Aviation tarjoaa monipuolisia liikematkustamisen palveluja ja ensiluokkaisia logistisia ratkaisuja yli 50 vuoden ajalta. Wihuri Aviationin muodostavat Jetflite, Euroflite sekä JetLogistics- ja Deflog-palvelut, jotka kattavat räätälöidyt globaalit tilauslento-, rahti-, huolinta- sekä logistiikkapalvelut.