Tule töihin

Wihuri on kansainvälinen monialakonserni vahvoilla suomalaisjuurilla. Perheyrityksenä työntekijät ovat meille perheenjäseniä, joiden hyvinvoinnista ja ammatillisesta kehittymisestä välitämme. Wihurilla uskomme vahvasti työkierron mahdollisuuksiin, mikä näkyy työntekijöiden viihtymisenä ja pitkinä työurina.

Tervetuloa töihin Wihurille

Wipak

Wipakilla pääsee pakkausteollisuuden edelläkävijäksi monissa rooleissa tuotantotyöntekijästä asiantuntijaan. Tarjoamme mielellämme myös harjoittelupaikkoja, ja meillä voi rakentaa globaalin uran joustopakkausteollisuuden parissa.

Metro-tukku

Wihuri Metro-tukulla HoReCa-alan asiantuntijat ja osaajat ovat osa aikaansaavaa ja työhönsä intohimoisesti suhtautuvaa joukkoa. Monipuolisia työtehtäviä on tarjolla niin varastotyön, asiakaspalvelun, hankinnan kuin hallinnonkin parissa. Metro-tukussa saa olla rohkea ja innostua.

Tekninen Kauppa

Wihuri Tekninen Kauppa on työpaikka tekniikasta syttyville osaajille. Meillä ammattilaiset myynnistä asentajiin ja mekaanikkoihin pääsevät toimimaan laatumerkkien kanssa. Työntekijämme ovat ylpeyden aihe. Heidän ansiostaan Tekninen Kauppa on alansa asiantuntija ja luotettu yhteistyökumppani.

Wihuri Aviation

Wihuri Aviation on työpaikka, jossa ei ehdi kyllästyä. Ratkaisukeskeinen tiimi on aina valmiina, ja ammattitaitoinen lentohenkilöstö luo ensiluokkaisia kokemuksia, milloin vain. Tule rakentamaan laadukasta palvelua ilmailualan ammattilaisten joukkoon.