Tietoa meistä

Wihuri on 120 vuoden aikana kasvanut pienestä perheyhtiöstä kansainväliseksi toimijaksi.

Maalla, merellä ja ilmassa

Wihurilla on neljä varsin erilaista toimialaa globaalisti toimivasta pakkausteollisuudesta aina kotimaassa toimivaan päivittäistavaratukkutoimintaan. Toimintomme kattavat valmistusta, maahantuontia, myyntiä ja palveluja. Toimimme niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Wihuri-konsernin muodostavat emoyhtiö Wihuri International Oy ja sen alakonsernit Wihuri Oy sekä Wihuri Packaging Oy. Toimialoista Wihuri Metro-tukku, Tekninen Kauppa ja Wihuri Aviation muodostavat nykyisen Wihuri Oy:n, Wihurin pakkausteollisuuden toimiessa Wihuri Packaging Oy:n alla.

Wihurin pakkausteollisuus

Wihurin pakkausteollisuuden muodostaa kaksi vahvaa toimijaa: WIPAK Euroopassa ja Aasiassa sekä WINPAK Pohjois-Amerikassa. Wipakilla ja Winpakilla on yhteensä 21 tuotantolaitosta kahdella eri mantereella sekä laaja myyntitoimistojen verkosto.

Wihuri Metro-tukku

Metro-tukku on ravintola-alan tarpeisiin erikoistunut tukkukauppa. Tarjoamme 20 000 tuotteen valikoiman tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttö-tavaroita. Maanlaajuisen tukku- ja toimitusmyynnin lisäksi Metro-tukku palvelee paikallisesti, lähellä asiakkaan arkea 15 pikatukun verkostolla, mikä takaa asiakkaillemme nopean toimituksen ympäri Suomen.

Tekninen Kauppa

Tekninen Kauppa tarjoaa palvelukokonaisuuden korkealaatuisista tuotteista ammattitaitoiseen jälkimarkkinointiin. Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi, rakennuskoneet, hoonauskoneet, korjaamolaitteet, maatalouskoneet ja -tarvikkeet, sähköhyötyajoneuvot, trukit ja sisälogistiikkaratkaisut, työkalut, työstökoneet, venevarusteet sekä ympäristönhoitokoneet.

Liikelentotoiminta - Wihuri Aviation

Jetflite Oy on 50 vuoden kokemuksellaan vanhin ja yksi suurimmista tilauslentoja tarjoavista yhtiöistä Pohjoismaissa. Tilauslentojen lisäksi Jetflite tarjoaa koneiden operointi- ja huoltopalveluja sekä ambulanssilentoja.

9.3.2023

Jussi Malmi Teknisen Kaupan toimialajohtajaksi