Tietoa meistä

Wihuri on yli sadan vuoden aikana kasvanut pienestä perheyhtiöstä kansainväliseksi toimijaksi.

Maalla, merellä ja ilmassa

Wihurilla on neljä varsin erilaista toimialaa globaalisti toimivasta pakkausteollisuudesta aina kotimaassa toimivaan päivittäistavaratukkutoimintaan. Toimintomme kattavat valmistusta, maahantuontia, myyntiä ja palveluja. Toimimme niin maalla, merellä kuin ilmassakin.

Wihuri-konsernin muodostavat emoyhtiö Wihuri International Oy ja sen alakonsernit Wihuri Oy sekä Wihuri Packaging Oy. Toimialoista Wihuri Oy Aarnio, Tekninen Kauppa ja Aviation muodostavat nykyisen Wihuri Oy:n, Wihurin pakkausteollisuuden toimiessa Wihuri Packaging Oy:n alla.

Wihurin pakkausteollisuus

Wihurin pakkausteollisuuden muodostaa kaksi vahvaa toimijaa: WIPAK Euroopassa ja Aasiassa sekä WINPAK Pohjois-Amerikassa. Wipakilla ja Winpakilla on yhteensä 21 tuotantolaitosta kahdella eri mantereella sekä laaja myyntitoimistojen verkosto.

Päivittäistavaratukkutoiminta - Wihuri Oy Aarnio

Wihuri Oy Aarnion Metro-tukun valikoimaan kuuluu noin 20 000 tuotteen valikoima tuoretuotteita, elintarvikkeita, pakasteita ja päivittäisiä käyttötavaroita sekä kattava alkoholituotevalikoima HoReCa-sektorin sekä vähittäiskaupan asiakkaille. Maanlaajuisen tukku- ja toimitusmyynnin lisäksi Metro on paikallisesti läsnä 20 pikatukun verkostolla, joka takaa asiakkaille nopean toimituksen ympäri Suomen.

Tekninen Kauppa

Tekninen Kauppa tarjoaa palvelukokonaisuuden korkealaatuisista tuotteista ammattitaitoiseen jälkimarkkinointiin. Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat ajoneuvolämmittimet, ilmastointikoneet, korjaamolaitteet, trukit, ympäristönhoitokoneet, työkalut, työstökoneet, maarakennuskoneet, ja moottorit.

Liikelentotoiminta - Wihuri Aviation

Jetflite Oy on 40 vuoden kokemuksellaan vanhin ja yksi suurimmista tilauslentoja tarjoavista yhtiöistä Pohjoismaissa. Se on myös kokenein IVY-maihin suuntautuvien lentojen operaattori.Tilauslentojen lisäksi Jetflite tarjoaa koneiden operointi- ja huoltopalveluja sekä ambulanssilentoja.

5.10.2020

Muutoksia Wihuri Oy Aarnion johdossa

Satu Pahkala
Satu Pahkala

Miksi kukaan haluaisi blogata SDG-tavoitteista?