Wihuri Frankly työntekijöitä

Frankly Wihuri - Vastuullisuus Wihuri-konsernissa

Olemme perinteikäs perheyritys, jolle vastuullisuus on aitoa tekemistä. FRANKLY WIHURI on lupaus itsellemme ja sidosryhmillemme pysyä uskollisena arvoillemme. Vastuullisuuslinjauksemme Frankly Wihuri, arvomme sekä Wihurin eettiset toimintaperiaatteet ohjaavat konsernin päivittäistä työtä eri maissa, toimialoilla sekä tiimeissä.

FRANKLY WIHURI on Wihurin vastuullisuuslinjauksen nimi. Suomalaisena perheyrityksenä suorapuheisuus (engl. frankness) tarkoittaa meille tapaa, jolla puhumme sitoumuksistamme kasvattaa liiketoimintaamme vastuullisesti. Teemme sen avoimesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi.

Frankly Wihurin avulla peilaamme toimintaamme ja kutsumme muut vuoropuheluun kanssamme.

Olemme määrittäneet vastuullisuuslinjauksellemme neljä keskeistä teemaa: kumppanuus, wihurilaiset, juuret ja planeettamme.

Toimimme maalla, merellä ja ilmassa. Varmistamme, että käyttämämme raaka-aineet ja materiaalit ovat vastuullisesti hankittuja.

Perheyrityksessä työntekijät ovat kuin perhettä. Jokaisella tulee olla mahdollisuus antaa parhaansa päivittäin. Ihmisten terveys, hyvinvointi ja ammatillinen kehittyminen ovat meille sydämenasia.

Kaikkia, jotka osallistuvat tuotteidemme valmistamiseen tai jakeluun toimitusketjussa, on kohdeltava reilusti.

Huolehdimme osaltamme luonnon kantokyvystä. Haluamme tarjota tuleville sukupolville planeetan, joka voi paremmin.

YouTube kuvituskuva
Tutustu wihurilaisten vastuullisuustyöhön
Frankly Wihuri -vastuullisuusvideolla kerrotaan wihurilaisten suulla, millaista työtä vastuullisuuden eteen tehdään ja kuinka se näkyy meidän arjessamme. Lyhyet esimerkit tarjoavat pienen kurkistuksen konsernissa tehtävään monipuoliseen vastuullisuustyöhön.
9.3.2023

Jussi Malmi Teknisen Kaupan toimialajohtajaksi