JetLogistics

Me olemme JetLogistics

Toimimme intohimosta ilmailuun. Harvoin kohtaa työlleen yhtä omistautunutta henkilöstöä kuin meidän – olemme sitoutuneita yritykseemme ja toisiimme, mutta ennen kaikkea asiakkaisiimme. Me muutamme logistiikkahaasteesi ratkaisuiksi.

JetLogistics on osa Wihuria Aviationia, joka kuuluu kauppaa ja teollisuutta harjoittavaan suomalaiseen monialakonserni Wihuriin. JetLogistics perustettiin vuonna 2020. Toimintamme ydin on aina ollut ja edelleen on sanoa kyllä haasteille, joiden kohdalla monet toimijat luovuttaisivat – koskivatpa ne olosuhteita, kohteita tai aikatauluja.

Logistiikkaratkaisumme takaavat, että saat tarvittavan oikeaan paikkaan haluamallasi hetkellä. Asiakkaamme edustavat kaikkia teollisuudenaloja ja meihin voi olla yhteydessä 24⁄7. Käyttämällä palvelujamme sinulla enemmän aikaa keskittyä päivittäiseen liiketoimintaasi. Hallitsemme kaikenlaiset kuljetukset. Oli kyseessä sitten tärkeä koneen osa, joka täytyy saada Skandinaviasta USA:han tai sata tonnia painavan turbiinin kuljetus Aasiasta Keski-Eurooppaan, me olemme sinua varten. Me pidämme huolta, että kuljetustarpeisiisi löytyy paras ratkaisu.

Deflog-logistiikkapalvelumme ansiosta kokemuksemme kattaa ratkaisut myös kaikkein vaativimpiin kuljetuksiin. Näihin lukeutuvat sota- ja puolustustarviketeollisuuden kuljetukset kaukaisimpiin osiin maailmaa sekä erikois- ja kriittiset kuljetukset maailmanlaajuisesti. Me mahdollistamme kuljetuksia, joihin muut eivät kykene. Yhteistyökumppaniemme avulla pystymme järjestämään kaluston lähes mihin tahansa tarpeeseen.

Asiakkaamme arvostavat pitkäaikaista kumppanuutta ja korkealaatuista palveluamme, jossa yhdistyvät räätälöinti ja yksilöllisyys. Lennämme miljoonia kilometrejä tarjotaksemme asiakkaillemme vain parasta, sillä haluamme heidän tuntevan ylpeyttä siitä, että he ovat asiakkaitamme. Me olemme sitä varten, että ensiluokkainen asiakaspalvelu ja tehokkuus läpi koko kuljetusprosessin toteutuisivat joka kerta.

Kun olosuhteet, kohteet tai aikataulut ovat erityisen haastavia, JetLogistics on parhaimmillaan. Olemme kuljetusalan ongelmanratkaisijoita ja tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta, mukautumiskykyä ja ratkaisuja joka päivä.