Artikkeli

Monipuolisista palveluista tunnettu Wihuri Aviation laajenee Ruotsiin

Wihuri Aviation on alansa monipuolisimpia toimijoita ja laajenee Viron jälkeen myös Ruotsiin. Nopeasti muuttuva toimintaympäristö on vauhdittanut Wihuri Aviationin kasvutarinaa, sillä yhtiö on tunnettu erikoisosaamisestaan haastavissa kuljetuksissa. Ensiluokkaisella palvelulla uskotaan myös uusissa toimipisteissä syntyvän pitkäaikaisia asiakassuhteita.

Wihuri Aviation tarjoaa palvelua, johon kaikki alan yritykset eivät pysty. Vastatakseen asiakastarpeisiin entistä paremmin Wihuri Aviation on toiminut Virossa vuodesta 2018 lähtien ja laajenee nyt myös Ruotsiin syksyllä 2022. Wihuri Aviation on harvinainen toimija tarjoten palveluja liikelentotoiminnasta logistisiin ratkaisuihin, mikä on antanut erityistä joustoa reagoida nopeasti erilaisiin tarpeisiin.

Vauhdilla muuttuvat toimintaympäristöt ovat olleet Wihuri Aviationille helppoa kohdata, ja yrityksen ketteryys on huomattu. Maine luotettavana palveluntarjoajana on hyvä pohja kasvattaa kansainvälistä tunnettuutta.

Ruotsissa ambulanssilennot kysyttyjä – kuten kaikkialla

Wihuri Aviation koostuu kolmesta brändistä: Jetflite, Euroflite ja Jetlogistics. Jetflite yhtenä Pohjoismaiden suurimmista tilauslentoja tarjoavista yrityksistä Pohjoismaissa keskittyy vahvasti ambulanssilentoihin sekä humanitaarisiin lentoihin. Euroflite on räätälöityjen lentojen välittäjä erikokoisille ryhmille kaikkialla maailmassa. JetLogistics tarjoaa rahdinhuolintapalvelua maa-, meri- ja lentorahdille laidasta laitaan puolustustarviketeollisuuden ollen erikoisalanaan. Eri palvelut ovat käytetyimpiä eri kohteissa.

”Ruotsissa yksityislentopalvelumme Jetfliten brändin alla on suosituin, erityisesti ambulanssilennot, joiden tarve on räjähtänyt viime vuosina myös globaalisti”, kertoo Wihuri Aviationin myyntijohtaja Jan Lindholm.

Wihuri Aviation on tunnettu ambulanssilentojen lisäksi muustakin erikoisosaamisesta. JetLogistics hallitsee haastavan tai vaarallisen rahdin kuljettamisen, ja Virossa juuri kuljetuspalveluille on eniten kysyntää. Kuitenkin kaikki toiminnot yhdessä ovat Wihuri Aviationin valtti.

”Monipuolisuus on suuri vahvuutemme Wihuri Aviationilla. Harvasta paikasta saa saman katon alta näin kattavat ja laadukkaat palvelut”, vahvistaa Wihuri Aviationin JetLogisticsin päällikkö Niklas Busk.

Toinen kärki on Wihuri Aviationin ensiluokkainen asiakaspalvelu, joka syntyy vahvasta asiakastuntemuksesta.

”Meillä asiakas on aina keskiössä, mikä näkyykin pitkinä asiakassuhteina. Ammattitaitomme perustuu sitoutuneeseen henkilöstöön, jonka osaamiseen panostamme”, Lindholm sanoo.

Tavoitteena tasainen laajeneminen

Wihuri Aviationin Viron ja Ruotsin toimipisteiden avaaminen ja yrityksen virallinen rekisteröinti maihin ovat osa pitkän tähtäimen tavoitteita. Paikallisuus ja omien verkostojen kautta toimiminen ovat kasvun kannalta tärkeitä askeleita.

”Vaikka Wihuri Aviationilla on erittäin hyvät asiakasreferenssit, pyrimme entisestään kasvattamaan tunnettuuttamme. Mitä useammassa maassa toimimme, sitä tunnustetumpi toimija olemme kansainvälisesti”, Busk selventää yhtiön suunnitelmia.

Wihuri Aviationin laajeneminen ei jääkään vain naapurimaihin, vaan isommat kasvusuunnitelmat on laadittu pohjautuen kysyntään.

”Selvää on, että Wihuri Aviationin kaltaista toimijaa tarvitaan yhä enemmän maailmanlaajuisesti. Vastaamme muuttuvan maailman tarpeisiin kuljettamalla kaikenlaisia matkustajia ja rahtia. Laajenemisemme on luontevaa asiakastarpeisiin vastaamista”, kertoo Lindholm.