UutinenTekninen Kauppa

Uudessa Willessä 475:ssä asiakaslähtöisyys on uudella tasolla

Vilakoneen neljännen sukupolven ympäristönhoitokone Wille 475:ssä asiakas on entistä enemmän keskiössä. Käytön helppous, käyttömukavuus ja ergonomia ovat ohjanneet suunnittelutyötä.

“Tekniikka muuttuu, kuten myös asiakkaiden vaatimukset ja odotuksetkin. Meillä on erittäin hyvä ja erittäin myyty tuote, ja haluamme pitää sen sellaisena”, sanoo Vilakoneen suunnittelupäällikkö Jesse Suonsivu.

Ohjaamo on suunniteltu niin, että kaikki on kätevästi käden ulottuvilla, ja ulos näkee muun muassa lasioven kautta. Konetta käyttäessä tärinä- ja melutasot on huomioitu. Uudet teknologiset kehitysaskeleet ovat myös mahdollistaneet parannuksia, kuten sähköisesti muunneltavat ohjausnäppäimet ja vakionopeudensäätimen.

Wille 475 on myös aiempaa ympäristöystävällisempi. Uusien päästövaatimuksien mukaisen moottorin ohella koneessa on erilliset ja muovista tehdyt kateosat, jotka ovat täysin kierrätettäviä. Kotimaisen materiaalintoimittajan kanssa kehitetty muovilaatu mahdollistaa sekä modernimman muotokielen että ympärivuotisessa työssä vaadittavan iskun- ja pakkaskestävyyden.

“Wille 475:n innovaatiot osoittavat kykymme vastata ajan haasteisiin. Wille-koneiden kotimaisuudestaan saama avainlippumerkki oli ylpeydenaiheemme viime vuonna. Ansiokas työmme jatkuu Wille 475:n muodossa”, sanoo Wihuri Groupin toimitusjohtaja Risto Aarnio-Wihuri.

Wille-ympäristönhoitokoneet

  • Wille on ympärivuotiseen käyttöön tehty ympäristönhoitokone.
  • Willeen kiinnitettävät, monipuoliset työlaitevaihtoehdot mahdollistavat, että koneella voi tehdä töitä vuoden eri sesonkeina.
  • Willejä valmistetaan Suomessa Loimaalla.
  • Willet suunnitellaan Suomessa, ja koneen osat hankitaan mahdollisuuksien mukaan kotimaisilta toimittajilta.