Kumppanuus

Kasvamme kumppanina

Toimimme maalla, merellä ja ilmassa. Varmistamme, että käyttämämme raaka-aineet ja materiaalit ovat vastuullisesti hankittuja. Kumppanina sitoudumme korkeaan laatuun.

Arvostamme pitkäaikaisia kumppanuuksia ja haluamme rakentaa kestävää yhteistyötä. Toimialoilla vastuullinen kumppanuus tarkoittaa, että yhdessä asiakkaidemme kanssa etsimme ratkaisuja alati muuttuvan maailman haasteisiin.

Pakkaustoimialalla tarjotaan asiakkaille erilaisia ratkaisuja ympäristökuorman ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi:

  • pakkauksen kierrätettävyys
  • uusiutuvia tai kierrätettyjä raaka-aineita
  • materiaalitehokkuus ohuilla kalvoilla
  • ruokahävikin pienentäminen suojaavalla pakkauksella

Pakkaukset suunnitellaan ”fit for purpose” ajatuksella, jolloin tuote saa riittävän suojan ja ei päädy jätteeksi. Tuote- ja potilasturvallisuus ovat keskiössä elintarvike- ja sairaalatarvikepakkauksissa, joille on asetettu korkeat laatuvaatimukset.

Päivittäistavaratuotteiden tukkukaupassa olemme tehneet pitkäjänteistä työtä vastuullisen tarjoaman lisäämiseksi. Erilaisilla linjauksilla tuemme vastuullista elintarviketuotantoa ja pyrimme näiden avulla tarjoamaan asiakkaillemme mahdollisuuksia valita vastuullisia tuotteita. Tavoitteena on kasvattaa vastuullisuusmerkittyjen tuotteiden valikoimaa oma merkki tuotteissamme. Olemme esimerkiksi viimeisen vuoden aikana siirtyneet sertifioituun raaka-aineeseen oman merkkimme kahvissa sekä nostaneet palmuöljyn sertifiointitasoa. Lisäksi olemme tehneet koko valikoimaamme koskevia päätöksiä liittyen esimerkiksi kananmuniin sekä kala- ja äyriäistuotteisiin.

Lue lisää: