Juuret

Tinkimätön asenne on juurissamme

Olemme ylpeitä pitkästä historiastamme. Wihuri perustettiin yli 120 vuotta sitten vahvalle arvopohjalle, ja nuo samat arvot ohjaavat meitä tänäkin päivänä.

Rehellisyys, toisten kunnioittaminen ja ihmisoikeudet ovat keskeinen osa arvojamme ja identiteettiämme. Kasvu pienestä perheyrityksestä globaaliksi monialakonserniksi on tuonut mukanaan myös suuren vastuun.

Vastuullisuuslupauksemme juuret ovat syvällä Wihurin eettisissä periaatteissa, toimintatavoissa ja vastuullisessa toimitusketjussa.

Vastuullisuuslupauksemme juuret ovat syvällä Wihurin eettisissä periaatteissa, toimintatavoissa ja vastuullisessa toimitusketjussa. Tinkimätön asenne on aina ollut Wihurin tärkein menestystekijä. Näin on myös jatkossa.

Odotamme, että myös kaikki kumppanit toimitusketjussamme noudattavat oikeudenmukaisia työtapoja ja jakavat näkemyksemme vastuullisuudesta. Samalla meidän tulee varmistaa oman toimintamme läpinäkyvyys ja oikeudenmukaisuus. Lisäksi huolehdimme omista velvollisuuksistamme maailmankansalaisena.