Jetflite

Me olemme Jetflite

Toimimme intohimosta ilmailuun. Harvoin kohtaa työlleen yhtä omistautunutta henkilöstöä kuin meidän – olemme sitoutuneita yritykseemme ja toisiimme, mutta ennen kaikkea asiakkaisiimme. Me muutamme tavanomaiset matkat täydellisiksi kokemuksiksi.

Jetflite on suomalainen liikelentoalan yritys, joka on perustettu yli viisi vuosikymmentä sitten. Jetflite on osa Wihuri Aviationia, joka kuuluu kauppaa ja teollisuutta harjoittavaan suomalaiseen monialakonserni Wihuriin. Toimipaikkamme sijaitsee Helsinki-Vantaalla, mutta toimimme maailmanlaajuisesti. Toimintaamme ovat lentokoneiden operointi- ja huoltopalvelut ja maahuolintapalvelut, pitkän matkan ambulanssi- ja evakuointilennot, liikelennot yrityksille ja yhteisöille sekä liikelentokoneiden operointi ulkopuolisten omistajien puolesta.

Viimeisen yli 50 vuoden aikana meistä on tullut yksi Pohjois-Euroopan suurimmista ja luotetuimmista operaattoreista. Oma kalustomme, huoltomme ja yli 60 ammattilaistamme ovat palveluksessasi 24⁄7.

Vaikka meillä on pitkä historia liikelentotoiminnassa, suihkukoneemme edustavat uusinta teknologiaa kaupallisessa ilmailussa. Kalustomme sisältää pienempiä ja isompia suihkukoneita, joissa on istumapaikkoja 8 –18 matkustajalle. Avainasiakkaillemme pystymme järjestämään pyynnöstä myös yli 30 paikan koneita. Räätälöimme jokaisen tilauslentomme aina asiakkaan erityisten tarpeiden mukaan.

Asiakkaamme arvostavat pitkäaikaista kumppanuutta kanssamme sekä korkealaatuista palveluamme, jossa yksilöllisyys ja räätälöinti ovat avainasemassa. Lennämme miljoonia kilometrejä tarjotaksemme asiakkaillemme vain parasta, sillä haluamme heidän tuntevan ylpeyttä siitä, että he ovat asiakkaitamme. Mikään määränpää ei ole meille liian vaikea saavutettavaksi. Olipa toiveenasi saavuttaa monta kohdetta lyhyessä ajassa tai järjestää usealle hengelle matka yhtä aikaa, olemme valmiina vastaamaan tarpeisiisi.

Tavoitteemme on aina ollut ja edelleen on sanoa kyllä haasteille, joiden kohdalla monet muut toimijat luovuttaisivat – koskivatpa ne olosuhteita, kohteita tai aikatauluja. Osana Wihuri Aviationia Jetflite on valmis muuttuvan maailman tarpeisiin.