FBO by Jetflite

Olemme Jetflite FBO

Toimimme intohimosta ilmailuun. Harvoin kohtaa työlleen yhtä omistautunutta henkilöstöä kuin meidän – olemme sitoutuneita yritykseemme ja kollegoihimme, mutta ennen kaikkea asiakkaisiimme. Me huolehdimme, että saat kaikki tarvitsemasi maahuolintapalvelut parhaalla kokemuksella.

Jetflite on suomalainen liikelentoalan yritys, joka on perustettu yli viisi vuosikymmentä sitten. Jetflite on toiminut pitkään johtavana tilauslentoyhtiönä Pohjoismaissa ja lanseerasi oman maahuolintapalvelunsa Jetflite FBO vuonna 2021.

Jetflite FBO toimii Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Sijaitsemme vain 100 metrin päässä yleisestä matkustaja- ja VIP-terminaalista. Tarjoamme maahuolintapalveluja kaikille Helsinki-Vantaan lentoasemalle saapuville koneille. Toimintaamme kuuluvat kaikki perusmaahuolintapalvelut ja matkustustarpeidesi mukaan voimme tarjota räätälöityjä lisäpalveluja. Pystymme tarjoamaan lähes kaikkea, mitä lentomiehistö tai matkustajat voivat maahuolinnalta toivoa.

Laajemmin Jetflite FBO on osa Wihuria Aviationia, joka kuuluu kauppaa ja teollisuutta harjoittavaan suomalaiseen monialakonserni Wihuriin. Wihuri Aviationiin kuuluvat Jetflite (yksityislentoyhtiö), Euroflite (tilauslentojen järjestäjä erikokoisille ryhmille) ja JetLogistics (rahdin kuljetus ja logistiikkapalvelut). Osana isoa monialakonserni Wihuria me pystymme vastaamaan vaativiinkin asiakastarpeisiin nopeasti ja joustavasti. Esimerkiksi omat logistiikkaoperaattorimme voivat auttaa asiakkaita haastavissa erikoisrahtioperaatioissa, kuten AOG:n ja varaosien kanssa.

Laitteistomme, lentokonehallimme, oma huoltopalvelumme sekä yli 60 ammattilaistamme ovat palveluksessasi 24⁄7. Oma lentokalustomme myötä saadulla laajalla kokemuksella tunnemme asiakkaamme ja meillä on paras ymmärrys heidän tarpeitaan. Olemme aina valmiita tekemään kaikkemme täyttääksemme asiakkaidemme toiveet ja jopa ylittämään ne.

Tavoitteemme on aina ollut ja edelleen on sanoa kyllä haasteille, joiden kohdalla monet muut toimijat luovuttaisivat. Osana Wihuri Aviationia Jetflite FBO on valmis palvelemaan sinua. Olemme paras valinta Helsinki-Vantaan lentoasemalla ja iloisia voidessamme auttaa kaikkien mahdollisten pyyntöjen ja kysymysten kanssa.