Euroflite

Me olemme Euroflite

Toimimme intohimosta ilmailuun. Harvoin kohtaa työlleen yhtä omistautunutta henkilöstöä kuin meidän – olemme sitoutuneita yritykseemme ja toisiimme, mutta ennen kaikkea asiakkaisiimme. Euroflitelta saat yhdestä paikasta kaiken, mitä ryhmämatkasi tarvitsee. Me muutamme matkahaasteesi täydellisiksi ratkaisuiksi.

Euroflite on osa Wihuria Aviationia, joka kuuluu kauppaa ja teollisuutta harjoittavaan suomalaiseen monialakonserni Wihuriin. Euroflite on ollut toiminnassa jo yli 50 vuotta ja lentänyt liikelentokoneita yhtenä ensimmäisistä operaattoreista Pohjoismaissa. Vuonna 1996 Euroflite tuli osaksi Wihuri Aviationia.

Tavoitteemme on aina ollut ja edelleen on sanoa kyllä haasteille, joiden kohdalla monet muut toimijat luovuttaisivat – koskivatpa ne olosuhteita, kohteita tai aikatauluja. Osana Wihuri Aviationia Euroflite on valmis muuttuvan maailman tarpeisiin.

Asiakkaamme arvostavat pitkäaikaista kumppanuutta ja korkealaatuista palvelua, joita tarjoamme. Toteutamme lennot aina asiakkaan toiveiden pohjalta yksilöllisesti ja räätälöidysti. Lennämme miljoonia kilometrejä tarjotaksemme asiakkaillemme juuri sitä, mitä he haluavat, sillä kaiken toimintamme keskiössä on aina asiakas. Mikään pyyntö ei ole liian haastava tai erikoinen, joten anna meidän huolehtia kaikesta, jolloin sinä voit rentoutua. Voit valita sopivimman tarjoamistamme vaihtoehdoista ja varmistamme, että saat aina parhaan hintalaatusuhteen lennollesi.

Mahdollistamme kaikenlaisia matkoja. Kun aika ei ole puolellasi, me etsimme ratkaisun, joka vie sinut perille ja niin, että se tapahtuu täysin sinun ehdoillasi. Meidän kanssamme ei tarvitse tyytyä kompromisseihin tai kohdata ei-toivottuja häiriöitä ja ongelmia. Jos sinulla on matka tulossa ja se vaatii räätälöintiä, Euroflite järjestää kaiken. Anna meidän tehdä matkastasi helppo, jolloin sinulla on paremmin aikaa keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Kun olosuhteet, kohteet tai aikataulut ovat erityisen haastavia, Euroflite on parhaimmillaan. Olemme ongelmanratkaisijoita ryhmätilauslentojen maailmassa ja tarjoamme asiakkaillemme joustavuutta, mukautumiskykyä ja ratkaisuja joka päivä.