UutinenWihuri Aviation

Tilauslento-, rahti- ja huolintapalvelut yhdistävä Wihuri Aviation aloittaa toimintansa

Wihuri Aviation on yksi Wihuri Oy:n liiketoiminta-alueista, joka kokoaa alleen Jetflite Oy:n lentoliikenne-, rahti- ja huolintapalvelut. Muutoksen tarkoituksena on selkeyttää asiakkaille liiketoiminta-alueen monipuolista tarjontaa. Uudistus viedään läpi asteittain vuoden 2022 aikana. Wihuri Aviationin alla toimintaansa jatkavat Jetflite, Euroflite sekä Jetlogistics.

Wihuri Aviation tarjoaa räätälöityjä globaaleja tilauslento-, rahti- ja huolintapalveluja, ja työntekijöitä on Suomessa, Virossa ja Ruotsissa. Jetflite, Euroflite ja Jetlogistics ovat kuljetusalan ongelmanratkaisijoita. Yhdessä Wihuri Aviationina ne toimivat parhaimmillaan kun on löydettävä nopeasti ratkaisu kulloiseenkin kuljetusongelmaan.

“Me kuljetamme melkein mitä tahansa minne vain. Epätavallista rahtia, vaarallisia aineita tai erikoisjärjestelyjä vaativia henkilökuljetuksia. Me olemme parhaimmillamme kaikessa sellaisessa, mikä ei mene helposti totuttuja kanavia ja reittejä pitkin”, kertoo Wihuri Aviationin toimitusjohtaja Elina Karjalainen.

Liiketoiminta-alueissa tai niiden perustoiminnoissa ei tapahdu muutoksia. Nykyiset työtehtävät ja -nimikkeet säilyvät.

Jetflite on kasvanut viimeisen 40 vuoden aikana yhdeksi Pohjois-Euroopan luotetuimmista liike- ja ambulanssilentoyhtiöksi, joka operoi omalla lentokonekalustollaan. Vuonna 2021 Jetflite lanseerasi oman maahuolintapalvelun Jetflite FBO:n.

www.jetflite.fi

Euroflite järjestää kumppaniverkostonsa kautta lentoja isommille ryhmille missä päin maailmaa tahansa. Asiakkaita ovat mm. urheilujoukkueet, yritykset sekä yhteisöt.

www.euroflite.com

Jetlogistics kuljettaa rahtia maitse, meritse ja lentoteitse. Huolintatiimimme ratkaisee päivittäin haasteita tilanteissa, missä vapaasta kuljetuskapasiteetista on alitarjontaa. Kuljetamme rahtia laidasta laitaan, mutta painopiste on haastavassa ja kiireellisessä erikoisprojektirahdissa.

www.jetlogistics.fi

Lisätietoja:

Elina Karjalainen, toimitusjohtaja. Yhteystiedot: elina.karjalainen@jetflite.fi.

Wihuri Aviation on osa Wihurin monialakonsernia. Pienenä perheyrityksenä aloittanut Wihuri on kasvanut 120 vuodessa pienestä perheyrityksestä kansainväliseksi kauppaa ja teollisuutta harjoittavaksi monialayhtiöksi. Wihuri Aviation muodostuu Jetflitesta, Euroflitesta ja Jetlogisticista, jotka tarjoavat räätälöityjä kansainvälisiä tilauslentoja, rahtipalveluita sekä huolintaa. Työntekijöitä Wihuri Aviationilla on Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Lisätietoja www.wihuriaviation.fi.