Tinkimätön asenne on juurissamme

Olemme ylpeitä 115-vuotisesta historiastamme. Wihuri perustettiin vahvalle arvopohjalle ja matkamme jatkuu yhä samojen periaatteiden ohjaamina.

Rehellisyys, toisten kunnioittaminen ja ihmisoikeudet ovat keskeinen osa arvojamme ja identiteettiämme. Kasvu pienestä perheyrityksestä globaaliksi monialakonserniksi on tuonut mukanaan myös suuren vastuun. Vastuullisuuslupauksemme juuret ovat syvällä Wihurin eettisissä periaatteissa, toimintatavoissa ja vastuullisessa toimitusketjussa. Tinkimätön asenne on aina ollut Wihurin tärkein menestystekijä. Näin on myös jatkossa.

Odotamme, että myös kaikki kumppanit toimitusketjussamme noudattavat oikeudenmukaisia työtapoja ja jakavat näkemyksemme vastuullisuudesta. Samalla meidän tulee varmistaa oman toimintamme läpinäkyvyys ja oikeudenmukaisuus. Lisäksi huolehdimme omista velvollisuuksistamme maailmankansalaisena.

Aiheet, joihin keskitymme:

  • Lait ja säädökset
  • Eettiset toimintaperiaatteet
  • Ihmisoikeudet
  • Tinkimättömyys ja kunnioitus muita kohtaan
  • Toimitusketjun läpinäkyvyys
  • Korruptionvastaisuus
  • Tietosuoja

Arvot

Wihuri on suomalainen perheyhtiö, jolla on takanaan jo yli sadan vuoden historia. Pitkä kokemus ja vahvat traditiot ovat tärkeä osa wihurilaisten arkea. Meitä wihurilaisia on maailmanlaajuisesti jo yli 5 000. Wihurilaisia työskentelee neljällä eri toimialalla ja työtehtävämme ovat varsin erilaisia. Meitä kaikkia kuitenkin yhdistää vahva osaaminen, ahkeruus ja ylpeys omasta työstämme.

Wihurin toiminnan lähtökohtina toimivat arvot, jotka määrittelevät sitoumuksemme asiakkaita, henkilökuntaa, osakkeenomistajia ja muita sidosryhmiämme kohtaan.

Avoimuus – Kannustamme avoimuuteen ja rehellisyyteen.

Luotettavuus – Olemme reilu ja luotettava yhteistyökumppani.

Innovatiivisuus – Vastaamme ajan haasteisiin uusilla innovaatioilla, kehittämällä jatkuvasti niin sisäisiä kuin ulkoisiakin vahvuuksiamme.

Kannattavuus – Pyrimme kukin omalla työpanoksellamme aina parhaaseen mahdolliseen tulokseen.

Wihuri on kasvanut pienestä perheyrityksestä maailmanlaajuiseksi toimijaksi. Yhtiö on edelleen perheomistuksessa ja sen kotimaa on Suomi.

Wihurin eettiset toimintaperiaatteet löytyvät täältä

Lue lisää teemaan liittyvästä vastuullisuustyöstä

30.11.2020

Joulutervehdys 2020

Satu Pahkala
Satu Pahkala

Miksi kukaan haluaisi blogata SDG-tavoitteista?