Frankly Wihuri - Vastuullisuus Wihuri-konsernissa

Vastuullisuus on meille aitoa tekemistä ja juurtunut syvälle toimintaamme. Avoimuus, luotettavuus, innovatiivisuus ja kannattavuus ohjaavat sitoumustamme vastata oman liiketoimintamme ja sidosryhmiemme tarpeisiin. Wihuri perustettiin yli 115 vuotta sitten vahvalle arvopohjalle ja matkamme jatkuu yhä samojen periaatteiden ohjaamina.
FRANKLY-Blogi | Marko Ihalainen

Sertifikaatti on kuluerä vai jotain muuta?

Vastuullisuuslinjauksemme Frankly Wihuri, arvomme sekä Wihurin eettiset toimintaperiaatteet ohjaavat konsernin päivittäistä työtä eri maissa, toimialoilla sekä tiimeissä.

FRANKLY WIHURI on Wihurin vastuullisuuslinjauksen nimi. Suomalaisena perheyrityksenä suorapuheisuus (engl. frankness) tarkoittaa meille tapaa, jolla puhumme sitoumuksistamme kasvattaa liiketoimintaamme vastuullisesti. Teemme sen avoimesti, rehellisesti ja läpinäkyvästi. Vastuullisuuslinjaus on lupaus itsellemme ja sidosryhmillemme pysyä uskollisena arvoillemme.

Olemme määrittäneet vastuullisuuslinjauksellemme neljä keskeistä teemaa: kumppanuus, wihurilaiset, juuret ja planeettamme. Olemme sitoutuneet edistämään näitä neljää teemaa päivittäisessä toiminnassamme yhtiön kaikissa toimintamaissa, toimialoilla ja tiimeissä.

Kasvamme kumppanina

Toimimme maalla, merellä ja ilmassa. Varmistamme, että käyttämämme raaka-aineet ja materiaalit ovat vastuullisesti hankittuja. Kumppanina sitoudumme korkeaan laatuun.

Pidämme huolta wihurilaisista

Perheyrityksessä työntekijät ovat perhettä. Jokaisella tulee olla mahdollisuus antaa parhaansa päivittäin. Ihmisten terveys, hyvinvointi ja ammatillinen kehittyminen ovat meille sydämenasia.

Tinkimätön asenne on juurissamme

Kaikkia, jotka osallistuvat tuotteidemme valmistamiseen tai jakeluun toimitusketjussa, on kohdeltava reilusti.

Perintönä puhtaampi planeetta

Huolehdimme osaltamme luonnon kantokyvystä. Haluamme tarjota tuleville sukupolville maapallon, joka voi paremmin.

Uutisia eri puolilta Wihuria