Uutinen | 19.3.2020

Tiedote: Wihuri-konsernin toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Tiedote: Wihuri-konsernin toimenpiteet koronaviruksen leviämisen ehkäisemiseksi

Me Wihuri-konsernissa teemme kaikkemme, jotta osaltamme ehkäisemme koronaviruksen leviämistä. Ennen kaikkea pyrimme varmistamaan työntekijöidemme, asiakkaidemme, yhteistyökumppaniemme sekä muiden ihmisten turvallisuuden.

· Seuraamme paikallisten viranomaisten antamia määräyksiä ja rajoituksia Wihurin liiketoiminnoissa sekä noudatamme niitä.

· Emme toistaiseksi tee työmatkoja. Suosittelemme voimakkaasti Wihurin työntekijöitä välttämään kaikkea matkustamista niin paljon kuin mahdollista myös vapaa-ajalla viranomaisohjeistusten mukaisesti.

· Hyödynnämme mahdollisimman paljon etätyötä ja etäkokouksia.

· Muistutamme henkilöstöämme tulemaan töihin vain terveenä. Lisäksi muistutamme henkilöstöä THL:n ohjeistuksen mukaisesta käsienpesusta ja yskimisestä sekä muista koronaviruksen leviämistä ehkäisevistä käytännöistä.

· Muistutamme asiakkaitamme vierailemaan toimipisteissämme ja pikatukuissa vain terveenä.

· Pyrimme tilanteen huomioiden varmistamaan, että liiketoimintamme jatkuu mahdollisimman sujuvasti muun muassa toimitusketjujen osalta.

Koska konserniimme kuuluvat toimialat ovat varsin erilaisia, jokaisella toimialla on laadittu toimialakohtaisia ohjeita, jotka täydentävät yllä mainittua konsernitason ohjeistusta.

Toivotamme kaikille voimia tässä hyvin poikkeuksellisessa tilanteessa. Yhdessä voimme ehkäistä koronaviruksen leviämistä sekä vähentää terveydenhuoltoon kohdistuvaa kuormitusta. Pyrimme myös varmistamaan, että liiketoimintamme jatkuu mahdollisimman häiriöittä koronavirusepidemian aikana sekä tulevaisuudessa.

29.4.2020

Wihurin Metro-tukku avasi verkkokauppansa kuluttajille

Pauliina Rannikko
Pauliina Rannikko

Korona – onko se sittenkin mahdollisuus?

Uutisia eri puolilta Wihuria