Tekninen Kauppa

Tekninen Kauppa

Kokonaisvaltainen palvelukokonaisuus

Wihuri Oy Tekninen Kauppa on jo useiden vuosikymmenien ajan tunnettu alansa asiantuntijana ja luotettavana yhteistyökumppanina. Yritys tarjoaa asiakkailleen kokonaisvaltaisen palvelukokonaisuuden aina korkealaatuisista tuotteista ammattitaitoiseen jälkimarkkinointiin.

Wihurin Teknisen Kaupan edustamia tuoteryhmiä ovat ajoneuvolämmittimet ja -ilmastointi, rakennuskoneet, hoonauskoneet, korjaamolaitteet, maatalouskoneet ja -tarvikkeet, sähköhyötyajoneuvot, trukit ja sisälogistiikkaratkaisut, työkalut, työstökoneet, venevarusteet sekä ympäristönhoitokoneet.

Teknisen Kaupan edustamiin tuotemerkkeihin kuuluvat muun muassa Wille, John Deere, Bobcat, Metabo, Mazak, Linde ja Eberspächer.

Ympäri vuorokauden toimiva maanlaajuinen piirihuoltoverkosto ja kiinteät huollot takaavat asiakkaiden investoinneille täyden vastineen ja tuotteiden käyttövarmuuden. Tämän lisäksi tarjontaan kuuluu tuotekoulutusta sekä vuokraus- ja rahoituspalveluita.

Tekniseen Kauppaan kuuluva Vilakone Oy valmistaa ja markkinoi Wille-ympäristönhoitokoneita Eurooppaan, Venäjälle sekä Kanadaan. Marine Finland Diesel Oy on maailmanlaajuisesti toimiva, suurin yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen laivadieseleiden huolto- ja korjausyhtiö.

1.11.2021

Wihuri 120 vuotta marraskuussa

Uutisia eri puolilta Wihuria