Monipuoliset sähköajoneuvot

Sähköajoneuvoilla kyyti on hiljaista ja tasaista eikä siitä aiheudu saastuttavia päästöjä. Voimme suositella sähköajoneuvoja asiakkaillemme, sillä käytämme niitä myös itse.

Wihuri Tekninen Kauppa edustaa laatubrändejä kuten Goupilia, joka tuottaa mukautuvia ja monipuolisia sähköajoneuvoja kaupunkien, puutarhojen ja teollisen logistiikan tarpeisiin. Ajoneuvo sopii monenlaisiin tehtäviin ja mukautuu yksittäisen asiakkaan tarpeisiin. Erityisesti helposti särkyvät kuormat voi kuljettaa turvallisesti paikasta toiseen tasaisen ja ketterän sähköajoneuvon kyydissä. 

Etsimme jatkuvasti uusia tapoja rajoittaa toiminnastamme syntyviä päästöjä. Tämän takia käytämme Goupilin sähköajoneuvoja omassa logistiikkakeskuksessamme Vantaalla. Käyttökokemukset ovat tähän mennessä olleet erittäin myönteisiä ja palaute logistiikkakeskuksen työntekijöiltä kannustavaa.

- Sähköauto sopii hyvin meidän tarpeisiimme. Se on äänetön, käyttövarma, näppärä ja kääntyy pienessä tilassa. Yksi latauskerta viikossa riittää, vaikka käytämme autoamme viitenä päivänä viikossa, kertoo varastopäällikkö Heikki Tontti.

 

< Takaisin edelliselle sivulle