Treasury Analyst

Helsinki
Wihuri International Oy
Haku päättyy
22.4.2019
Wihuri etsii nyt Treasury Analystia rahoitustiimiinsä pääkonttorilleen Helsingin Kulosaareen! Wihurin rahoitusosasto vastaa keskitetysti konsernin päivittäisestä maksuvalmiudesta ja -liikenteestä, kassasuunnittelusta sekä rahoitusriskien hallinnasta. Työhösi sisältyy valuuttatilien hallintaa, raha- ja valuuttamarkkinakaupankäyntiä sekä tehtäviä ulkomaisten tytäryhtiöiden rahoituksen parissa. Rahoitukseen liittyvän maksuliikenteen hoito ja monipuolinen raportointi muun muassa johdolle ja muille Wihurin liiketoimintayksiköille ovat myös osa tätä tiiviissä tiimissä tehtävää työtä.
Wihuri etsii nyt Treasury Analystia rahoitustiimiinsä pääkonttorilleen Helsingin Kulosaareen!
 
Wihurin rahoitusosasto vastaa keskitetysti konsernin päivittäisestä maksuvalmiudesta ja -liikenteestä, kassasuunnittelusta sekä rahoitusriskien hallinnasta. Työhösi sisältyy valuuttatilien hallintaa, raha- ja valuuttamarkkinakaupankäyntiä sekä tehtäviä ulkomaisten tytäryhtiöiden rahoituksen parissa. Rahoitukseen liittyvän maksuliikenteen hoito ja monipuolinen raportointi muun muassa johdolle ja muille Wihurin liiketoimintayksiköille ovat myös osa tätä tiiviissä tiimissä tehtävää työtä.
 
Etsimme analyyttistä, hyvillä vuorovaikutustaidoilla varustettua tiimipelaajaa. Voit olla valmistumisen kynnyksellä tai kerryttänyt jo jonkin verran työkokemusta soveltuvista yritysrahoituksen analyyttisista tehtävistä. Arvostamme eritoten kiinnostusta, osaamista ja opintoja tietojärjestelmistä, jotta sinulla olisi valmiuksia esimerkiksi raportointi- ja analyysimenetelmien kehittämiseen. Treasury Analystin rooli tarjoaa sinulle erinomaiset kehittymismahdollisuudet yritysrahoituksen ammattilaiseksi kansainvälisessä perinteikkäässä perheyhtiössä. Tulevaisuudessa työnkuvaa on mahdollista painottaa osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan - voit esimerkiksi syventyä SAP-ympäristöisen maksuliikennejärjestelmän kehittämiseen tai rahoituksen riskienhallintaan.
 
Odotamme sinulta:
- Soveltuvia korkeakouluopintoja (esim. rahoitus, laskentatoimi, tuotantotalous, tietojärjestelmätieteet)
- Analyyttisyyttä, oma-aloitteista asennetta ja hyviä yhteistyötaitoja
- Hyvää Excel-osaamista
- Sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa
Lisäksi katsomme eduksesi:
- Aikaisemman soveltuvan työkokemuksen yritysrahoituksen tai johdon laskentatoimen tehtävistä
- SAP-osaamisen
  
Tarjoamme sinulle:
- Vastuullisen ja kansainvälisen toimenkuvan monialaisessa perheyrityksessä
- Mahdollisuuden kehittää ammattitaitoasi monipuolisten yritysrahoituksen tehtävien parissa sekä vaikuttaa urakehitykseen Wihurilla omien kiinnostuksen kohteiden mukaan pidemmällä tähtäimellä
- Asiantuntevan ja kokeneen tiimin tuen
 
Oletko sinä etsimämme Treasury Analyst? Lähetä hakemuksesi, viimeisin opintosuoritusotteesi sekä CV:si viimeistään 22.4.2019 mennessä osoitteessa: https://apply.atalent.fi/wihuri-treasury-analyst-4-2019 Kerrothan hakudokumenteissasi palkkatoiveesi ja mahdollisen aloituspäivän. Huomioithan, että käymme läpi saapuneita hakemuksia jo hakuajalla ja saatamme edetä prosessissa ennen hakuajan päättymistä.
 
Tehtävää ja hakuprosessia koskeviin kysymyksiin vastaa aTalent Recruitingin rekrytointipäällikkö Vilma Järvinen
(050 513 4740, vilma.jarvinen[ät]atalent.fi).

 
 
Wihuri: Treasury Analyst
Tyyppi: Täysipäiväinen, vakituinen
Haettu tausta: Opintojen loppuvaihe - valmistunut
Työaika: 37,5h/viikko
Toivottu aloituspäivämäärä: Sopimuksen mukaan mahdollisimman pian
Sijainti: Wihurinaukio 2, 00570 Helsinki
Haku-DL: 22.4.2019
 
Avoimet työpaikat