Relex-pääkäyttäjä

Pääkaupunkiseutu
Wihuri Oy Aarnio
Haku päättyy
25.11.2017
Haemme Wihuri Oy Aarniolle Relex-pääkäyttäjää kasvavaan toimitusketjun hallinta -tiimiimme.

Olemme avaamassa uutta K3-logistiikkakeskusta Vantaan Viinikkalaan vuoden 2018 aikana. Relex-täydentäminen on ollut pikatukkujen täydentämisessä käytössä jo vuodesta 2012 lähtien, ja nyt olemme päivittämässä Relex-täydennysjärjestelmämme kattamaan myös keskusvaraston täydentämisen. Uuden integroidun täydennysjärjestelmän tarkoitus on tukea myös entistä paremmin Aarnion S&OP -prosessia sekä liiketoiminnan eri ennustetarpeita.

Tulet osallistumaan integroidun täydennysjärjestelmän käyttöönottoon sekä toimimaan uuden täydennysjärjestelmän toisena pääkäyttäjänä operatiivisen varasto- ja pikatukkutäydentämisen alkaessa. Osallistut myös muihin K3-logistiikkakeskuksen käynnistämiseen ja operointiin liittyviin toimitusketjun analysointi- ja suunnittelutehtäviin. Odotamme sinun olevan sitoutunut korkealaatuiseen työhön sekä tuloksen aikaansaamiseen ja kykenevän työskentelemään niin itsenäisesti kuin ryhmässä.

Edellytämme Sinulta:

  • vähintään kahden vuoden kokemusta vaativasta Relex-täydennysjärjestelmän kehittämisestä ja operoinnista
  • vahvaa osaamista suurkeittiö- tai vähittäiskaupan alasta
  • analyyttista otetta ja käytännön osaamista eri analyysityökaluista (mm. Excel)
  • kokemusta tilastollisesta ennustamisesta
  • hyviä kommunikointi- ja esiintymistaitoja sekä paineensieto- ja toimeenpanokykyä.

Tarjoamme Sinulle:

  • kehittymis- ja kehittämismahdollisuudet mielenkiintoisessa uudessa toimintaympäristössä
  • mielenkiintoiset ja haastavat työtehtävät sekä mukavan ja ammattitaitoisen työyhteisön

Työpisteesi tulee sijaitsemaan ensin Helsingin Pitäjänmäellä ja keväästä 2018 alkaen Vantaan Viinikkalassa uudessa logistiikkakeskuksessamme. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Jos kiinnostuit Relex-pääkäyttäjän tehtävästä, lähetä hakemuksesi Supply Chain Manager Elina Mattssonille 24.11.2017 mennessä osoitteeseen aarnio.rekrytointi(at)wihuri.fi. Samaan osoitteeseen voit myös lähettää kysymyksiä tehtävästä tai jättää soittopyynnön.

Avoimet työpaikat