Pikatukkupäällikkö

Rovaniemi
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku
Haku päättyy
12.12.2018
Haemme aktiivista ja tuloshakuista PIKATUKKUPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan Rovaniemen Metro-pikatukun toiminnasta, liikevaihdosta ja myynnin kannattavuudesta sekä asiakkuuksien kehittämisestä. Yhdessä myyntipäälliköiden kanssa huolehdit jo olemassa olevien asiakkaiden sujuvasta palvelusta ja uusasiakashankinnasta.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 

  • kokemusta esimies- ja vastuutehtävistä kaupan alalla,
  • positiivista otetta ja paineensietokykyä,
  • erinomaisia vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja,
  • SapR3-järjestelmän osaamista sekä
  • kykyä ja halua oppia uutta.

 

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä näköalapaikan yhä kasvavaan tukkukauppaan, reilun työyhteisön tuen ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus 12.12. mennessä sähköpostitse aarnio.rekrytointi@wihuri.fi. Työ on vakituinen ja alkaa sopimuksen mukaan.

 

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.

Avoimet työpaikat