Myyntipäällikkö, Uusimaa

Vantaa, Finland
Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku
Haku päättyy
17.11.2018
Haemme aktiivista ja tuloshakuista  MYYNTIPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan määriteltyjen ravintolakaupan asiakkuuksien kehittämisestä, liikevaihdosta ja myynnin kannattavuudesta sekä uusasiakashankinnasta Uudellamaalla. Toimipaikkasi on Vantaalla. 

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää

 

  • ravintola-alan vankkaa tuntemusta,
  • positiivista otetta ja paineensietokykyä,
  • erinomaisia vuorovaikutustaitoja,
  • hyvää kontaktiverkostoa,
  • SapR3-järjestelmän osaamista sekä
  • kykyä ja halua oppia uutta.

 

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja haastavan tehtävän sekä näköalapaikan yhä kasvavaan ravintolakauppaan, reilun työyhteisön tuen ja kilpailukykyiset henkilökuntaedut. Mikäli kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemus 17.11. mennessä sähköpostitse riku.nykanen@wihuri.fi.

Työ on vakituinen ja alkaa 1.1.2019. Lisätietoja saat myyntijohtaja Riku Nykäseltä jättämällä hänelle soittopyynnön 020 510 4009 tai sähköpostilla.

 

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukku on yksi Suomen johtavista päivittäistavara-alan tukkukaupoista. Huolehdimme päivittäin noin 30 000 horeca-alan, julkishallinnon sekä vähittäis- ja huoltamokaupan asiakkaasta. Palvelemme koko maan kattavan toimitusmyynnin, Metro-pikatukkuverkoston ja emetro.fi:n kautta. Logistiikkakeskuksemme sijaitsee Vantaan Viinikkalassa. Meillä on yli sadan vuoden kokemus monipuolisesta tukkukaupasta. Kuulumme kansainvälisesti toimivaan Wihuri-konserniin, joka on suomalainen perheyhtiö. Visiomme on olla tukkukaupassa Suomen luotettavin kumppani. Tutustu meihin osoitteessa emetro.fi.

Avoimet työpaikat