Huoltomekaanikkoja

Kouvola, Riihimäki, Lieto, Tampere, Vaasa, Oulu
Wihuri Oy Tekninen Kauppa
28.6.2020

Haemme osaavan joukkoomme vahvistukseksi useita

HUOLTOMEKAANIKKOJA

vakituisiin työsuhteisiin Kouvolaan, Riihimäelle, Lietoon, Tampereelle, Vaasaan ja Ouluun.

John Deere -mekaanikkona kohtaat asiakkaitamme sekä korjaamolla että maatiloilla, ja siksi arvostammekin teknisen osaamisen lisäksi taitoa ja kykyä keskustella asiakkaidemme kanssa. Tehtävässäsi vastaat John Deere -maatalouskoneiden ja ympäristöhoitokoneiden huolto- ja korjaustehtävistä sekä uusien laitteiden varustelusta. Tavoitteenasi on auttaa asiakasta suoriutumaan töistään tehokkaasti ja kannattavasti.

Käsillä tekeminen on sinulle luontaista, etkä kaihda tietotekniikkaa ja eri päätteillä työskentelyä. Työssäsi asennat ja käyttöönotat täsmäviljelylaitteita muun muassa automaattiohjaukseen ja satokartoitukseen sekä etsit ratkaisuja muun muassa erilaisiin vikatilanteisiin telematiikka- ja testerijärjestelmillä.

Tehtävässä pääset hyödyntämään nykyaikaisia ja moderneja diagnostiikkajärjestelmiä laadukkaiden tuotteiden parissa. Teet tiivistä yhteistyötä työnjohdon, teknisen tuen, varaosa- ja konemyyjien sekä tehtaan asiantuntijoiden kanssa. Onnistut työssäsi itsenäisen ja tehokkaan työskentelyotteesi ansiosta. Olet ammattitaitoisen tiimimme jäsen, mikä tarkoittaa meillä sitä, että tukea ja opastusta on aina saatavilla.

Tarjoamme sinulle hyvän mahdollisuuden työssä onnistumiseen laadukkaiden tuotteiden ja ratkaisujen avulla vakavaraisessa ja arvostetussa suomalaisessa perheyrityksessä. Työskentelet mielenkiintoisten ja vaihtelevien työtehtävien parissa mukavien työkavereiden ympäröimänä työyhteisössä, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää ja kehittyä. Meille on tärkeää huolehtia työntekijöidemme turvallisuudesta. Haluammekin luoda sinulle ympäristön, josta jokainen meistä pääsee työpäivän jälkeen ehjänä kotiin.

Mitä toivomme sinulta?

  • soveltuvaa teknistä koulutusta
  • mekaniikan ja hydrauliikan tuntemusta
  • sujuvaa suomen kielen taitoa sekä kohtuullista englannin kielen kirjallista osaamista.
  • muutaman vuoden kokemusta maatalouskoneiden korjauksesta mielellään korjaamoympäristössä.

Katsomme eduksi sähkötekniikan tuntemuksen sekä kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta. Hydrauliikan hallitseminen ja C-ajokortti ovat hyvää plussaa, mutta eivät välttämättömiä.

Kiinnostuitko? Ota haaste vastaan ja jätä hakemuksesi meille vaivattomasti oheisen linkin kautta: https://wihuri.teamtailor.com/jobs/847208-huoltomekaanikkoja-ympari-suomen Haethan mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo hakuaikana. Työt alkavat sopimuksen mukaan oikeiden henkilöiden löydyttyä. Hakuaikaa on 28.6.2020 saakka.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluehuoltopäällikkö Rami Rasi (p. 040 129 3466) ja jälkimarkkinointijohtaja Rami Katajisto (p. 040 585 1412).

29.4.2020

Wihurin Metro-tukku avasi verkkokauppansa kuluttajille

Satu Pahkala
Satu Pahkala

Miksi kukaan haluaisi blogata SDG-tavoitteista?