Business Manager, eCommerce

Vantaa
Wihuri Oy Aarnio
5.2.2021

Wihuri Oy Aarnio Metro-tukkuun haussa

Business Manager, eCommerce

Tehtävä on uusi ja sijoittuu Metro-tukun myynnin organisaatioon. Tehtävässä vastaat Metro-tukun digitaalisen liiketoiminnan kasvattamisesta ja kehittämisestä.

Tehtävässä toimit omistajana (product owner) digitaalisille palvelukanaville, osallistut kehitystoimenpiteiden suunnitteluun ja priorisointiin ja viet muutokset läpi projektipäällikön roolissa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa

  • digitaalisen liiketoiminnan myynnin ja asiakaskokemuksen kehittäminen tavoitteidemme mukaisesti
  • eCommerce-kanavan valikoimien ja kampanjoiden suunnittelu yhdessä muiden liiketoimintojen kanssa
  • vastuualueesi järjestelmä- ja prosessikehitysmahdollisuuksien tunnistaminen
  • taito muuttaa liiketoiminnan vaatimukset asiakkaalle arvoa tuottaviksi, toteutettaviksi järjestelmäratkaisuiksi ja konsepteiksi
  • vastata oman vastuualueesi järjestelmien ja prosessien tuotannon tuesta ja palvelun häiriöttömyydestä
  • toimia ketterästi toteuttaen tuotekehitystä, projektinhallintaa sekä riskinhallintaa yhdessä sisäisten ja ulkoisten sidosryhmien kanssa.

Onnistut tehtävässä, kun sinulla on vahvaa kokemusta digitaalisista palvelukanavista, etenkin verkkokaupasta sekä kehittämisen menetelmistä. Omaat kykyä hallita laajoja kokonaisuuksia, kykenet pitämään monta palloa ilmassa yhtä aikaa ja osaat priorisoida asioita. Lisäksi työ edellyttää sinulta itsenäistä otetta arjessa, organisointi- ja paineensietokykyä, erinomaisia yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä tehdä nopeita päätöksiä.

Eduksi katsomme ymmärryksesi päivittäistavarakaupan ja/tai tukkukaupan tilaus-toimitusketjun lainalaisuuksista sekä kokemusta SAP Hybris/ Commerce cloud -ratkaisusta sekä markkinoinnin automaatiosta (Hubspot).

Odotamme sinulta

  • liiketoiminnan johtamistaitoa digitaalisissa kanavissa
  • ketterää kehityksen ja muutoksen läpivientitaitoa ja -tahtoa
  • hyvää hanke- ja projektinhallintaa
  • hyvää suomen ja englannin kielen taitoa

Olet etsimämme henkilö, kun omaat määrätietoista ja tuloshakuista otetta sekä halua sitoutua pitkäjänteisesti toiminnan kehittämiseen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja monipuolisen työtehtävän ja mahdollisuuden työskennellä kehittämässä asiakaslähtöisesti digitaalisten palveluiden ratkaisuja ammattitaitoisten ja asiantuntevien kollegoiden tukemana. Sinulla on myös mahdollisuus syventää ja kasvattaa osaamistasi monipuolisten tehtävien parissa.

Työpaikkasi sijaitsee Vantaan Viinikkalassa, moderneissa työtiloissa. Työ on vakituinen ja kokoaikainen. Työssä raportoit myyntijohtajalle.

Lähetä hakemuksesi, CV:si, sekä palkkatoiveesi viimeistään 7.2.2021 [email protected], otsikoi viestisi “Business Manager, eCommerce”. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, ja paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehitysjohtaja Tiina Laurila, puh. +358 40 722 9841.

30.11.2020

Joulutervehdys 2020

Satu Pahkala
Satu Pahkala

Miksi kukaan haluaisi blogata SDG-tavoitteista?

Uutisia eri puolilta Wihuria

22.12.2020 | Tekninen Kauppa
17.12.2020 | Tekninen Kauppa