Analyytikko

Helsinki
Wihuri Oy Aarnio
Haku päättyy
25.10.2017
Haemme Wihuri Oy Aarniolle analyytikkoa (data ja liiketoiminta) vakituiseen työsuhteeseen. Työ alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.

Tässä tehtävässä olet aktiivisesti mukana rakentamassa Wihuri Oy Aarnion tulevaisuuden tiedolla johtamista. Toimit osana liiketoimintalähtöistä BI-tiimiä ja sinulla on tärkeä rooli voimakkaasti kasvavien BI-tarpeiden toteuttamisessa. Keskeinen tehtäväsi on toimia raportoinnin ja analytiikan kehitysprojektien teknisenä toteuttajana käytössä olevaan Qlik Sense -raportointisovellukseen. Esität ja toteutat liiketoimintaa tukevia ja käyttäjäkokemusta parantavia raportoinnin kehitysideoita ja ylläpidät olemassa olevaa raportointia. Lisäksi vastuullesi kuuluu muun muassa analyyttisten menetelmien ja työkalujen kehitys sekä datojen kerääminen, mallinnus ja analysointi liiketoiminnan tarpeisiin.

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa ja vähintään 3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä. Sinulla on osaamista ja kokemusta raportoinnin teknisestä toteuttamisesta ja kehittämisestä Qlikissä / Qlik Sensessä. Sinulla on lisäksi osaamista analyyttisista ja tilastollisista menetelmistä ja niiden hyödyntämisestä liiketoiminnan tukemiseksi. SAP BW on HANA tai jonkin muun tietovarastoratkaisun ja SAP ERP:n tuntemus katsotaan eduksesi. Projektityöskentely on sinulle tuttua ja luontevaa.

Olet analyyttinen ja liiketoimintalähtöinen ja sinulla on aito halu ymmärtää liiketoiminnan tarpeita. Osaat avata ja kuvata analyysien tulokset liiketoiminnan kielelle. Persoonana olet positiivinen, oma-aloitteinen ja kehittämishaluinen. Omaat vahvat vuorovaikutustaidot ja olet sitoutunut tiimipeluri. Kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi.

Wihuri Oy Aarnio tarjoaa sinulle mielenkiintoisen tehtävän, jossa saat mahdollisuuden kehittää ja kehittyä. Saat tueksesi mukavat ja ammattitaitoiset työkaverit sekä hyvät työsuhde-edut. Työskentelypaikka on aluksi Helsingin Pitäjänmäessä ja keväästä 2018 alkaen Vantaan Viinikkalassa.

 

Jos kiinnostuit uusista haasteista, lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen ja CV:si osoitteeseen aarnio.rekrytointi(at)wihuri.fi 25.10.2017 mennessä. Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman nopeasti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antaa BI-kehityspäällikkö Petteri Koskinen, p. 0400 328 642.

 

 

Avoimet työpaikat